Natura csicseriborsóliszt 250 g

A csicseriborsót megőrölve és átszitálva készül a csicseri liszt, melyet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez lehet felhasználni.
Az egyedi fűszerezéshez ajánljuk a szójaszószt, borsikafüvet, majoránnát, paprikaőrleményt, petrezselymet, vöröshagymát, ízlés szerint.



Bundázott zöldségek - Pakora:


Panírozómassza:

20 dkg csicseriborsó liszt
1/2 ek pirospaprika
1 mk koriander
2 mk kurkuma
1 mk őrölt kalonji (fekete hagymamag)
1 tk só
víz


A lisztet és a fűszereket összekeverem, majd annyi vizet adok hozzá (kb 3 dl)hogy sűrű palacsintatészta állagú masszát kapjunk.
A zöldségeket belemártom ebbe a masszába, majd bő, forró olajban kisütöm.

Kiszerelés: 250g

527 Ft/db
Egységár: 2 108 Ft/KG

Bevásárló lista
28DB/KARTON

Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!


Facebook megosztás