Kotányi Feketebors 20g õrölt

Kapcsolódó cikkek:

A fehérborsszemek a borscserje ? amely elsősorban Indonéziában honos ? szárított és meghámozott bogyói.
A fehérborsszemek leszedésére akkor kerül sor, amikor az első bogyók érni kezdenek. A teljesen érett bogyókat sosem szárítják, mivel a cukortartalmuk ekkorra már túl magas.
A bogyók külső rétegét vízben lemossák, majd a napon szárítják, így nyerik el jellegzetes fehér színüket.
A borsot használhatjuk levesek, szószok, saláták, valamint különböző hús- és halételek ízesítésére és finomabbá tételére.
Felhasználás:
Ideális krémes szószokhoz, erő-, illetve húslevesekhez, salátákhoz, halételekhez, szárnyasokhoz és húsételekhez.
Tudta-e Ön, hogy...
...évente nem kevesebb mint 120 millió kilogramm borsot használnak világszerte az ételek ízesítésére?
Kiszerelési egység:

Származás: Indonézia

344 Ft/db
Egységár: 17 199,99 Ft/KG

Bevásárló lista

Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!


Facebook megosztás

Összetevők:

Allergia információ:A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.Tárolás: Száraz helyen tartandó!Felhasználás: Összetevők: Tápértékre vonatkozó információk: 100 g-ban Energia (kJ/kcal): 1303/311,Fehérje (g): 10,9,Szénhidrát (g): 52,0,Zsír (g): 3,3 evőkanálban (5 ml) Energia (kJ/kcal): 36/9,Fehérje (g): 0,3,Szénhidrát (g): 1,4,Zsír (g): 0,1Bővebb infó: Kotányi Hungária Kft. 1146 Budapest Hermina út 17. www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.comA termékleírások tájékoztató jellegűek, a pontos és aktuális leírások, tápértékre vonatkozó adatok és tárolási útmutatók a terméken megtalálhatóak. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!