Magyarországon füstölt termék Hagyományos módon, bükkfával füstölve készítjük Omega-3 zsírsavakban gazdag A lazacfilét hagyományos módon bükkfával füstölve hideg füstölési eljárással készítjük - amely során a lazacfilé hőmérséklete nem haladja meg a 28°C-ot - így alakítjuk ki a termékre jellemző nemes ízvilágot. A füstöléshez bükkfa forgácsot használunk fel, amelyet a szakemberek kifejezetten a lazac füstöléséhez ajánlanak. Legyen figyelemmel a változatos, kiegyensúlyozott étrendre és az egészséges életmódra! A halolaj omega-3 zsírsavakban gazdag. Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el. Ezt a mennyiséget 20 g termék tartalmazza. Omega-3 zsírsav 100 g termékben: 1,85 g ebből EPA (eikozapenténsav): 780 mg DHA (dokozahexénsav): 470 mg