Összetevők:
Allergia információ:Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!Felhasználás: Krémek állagának javításához, gyümölcskocsonyák, aszpikok készítéséhez. Elegendő 500 ml (1/2 l) folyadékhoz. Megfelel 4 lap zselatinnak. 1. A zselatint egy kis edényben 4 evőkanál hideg folyadékkal kikeverjük, majd folytonos keverés közben a maradék folyadékot is hozzáadjuk és felmelegítjük (ne főzzük). 2. A zselatint felhasználás előtt langyosra hűtjük. Több részletben óvatosan belekeverjük a további hozzávalókat, és szilárdulásig hűtőszekrényben tároljuk. 3. Krémek állagának javítása esetén csak 4 evőkanál folyadékkal készítsük el a zselatint, melyet kb. 500 ml krémhez keverjünk hozzá. Fontos A zselatin friss ananászhoz, kivihez, fügéhez és papayához nem használható.Összetevők: Zselatin,Étkezési sav: citromsavTápértékre vonatkozó információk: Bővebb infó: Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-40-638-537 (OET-KER) www.oetker.huA termékleírások tájékoztató jellegűek, a pontos és aktuális leírások, tápértékre vonatkozó adatok és tárolási útmutatók a terméken megtalálhatóak. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!