Összetevők: nádcukor*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.
A nádcukor előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb, egészségesebb. Ízében jóval egyedibb mint a répacukor.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 1680 KJ / 400 Kcal
Zsír: 0,0 g
amelyből:
- telített zsírsavak: 0,0 g
Szénhidrát: 99,5 g
- amelyből cukor: 99,5 g
Rost: 0 g
Fehérje: 0,5 g
Só: 0,005 g
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal).
A termék szóját, glutént és olajos magot is feldolgozó üzemben készül.
Származási ország: India.