Kotányi fûszerkeverék 25g Fasírt

Hozzávalók 4 személyre (8 darab): 60 dkg darált hús (marha és sertés), 1 zsemle, 1 tojás, só, zsemlemorzsa, napraforgóolaj a sütéshez, 1 csomag KOTÁNYI Mix ? Fasírt fűszerkeverék Toni Mörwald receptje: 1. A zsemlét vízbe vagy tejbe áztatjuk, majd felaprítjuk. A darált húst összekeverjük a tojással, a zsemlével, a sóval és 1 evőkanál KOTÁNYI Mix ? Fasírt fűszerkeverékkel úgy, hogy megfelelően kemény állagú legyen. 2. Nedves kézzel a masszából húsgolyókat formázunk, majd kevéske napraforgóolajban kisütjük; vagy 3. a húsgolyókat sütés előtt meghengergetjük zsemlemorzsában és közepes lángon átsütjük. Javaslat: A fasírthoz egy teáskanál curryport adunk, így különleges íze lesz.

357 Ft/db
Egységár: 11 899,98 Ft/KG

Bevásárló lista

Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!


Facebook megosztás

Összetevők:

Allergia információ:Tárolás: Száraz helyen tartandó.Felhasználás: Felhasználási javaslat: Stefánia vagdalthoz, fasírtgolyókhoz, töltött paprikához, darált húsos rakott ételekhez.Összetevők: Paprika,Jódozott konyhasó,Vöröshagyma,Fokhagyma,Cayennebors,Bors,Ízfokozó: nátrium-glutamát,A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó üzemben készült.Tápértékre vonatkozó információk: 100 g-ban Energia (kJ/kcal): 1032/246,Fehérje (g): 12,1,Szénhidrát (g): 30,6,Zsír (g): 5,4 evőkanálban (5 ml) Energia (kJ/kcal): 38/9,Fehérje (g): 0,4,Szénhidrát (g): 1,1,Zsír (g): 0,2Bővebb infó: Kotányi Hungária Kft. 1146 Budapest Hermina út 17. www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.comA termékleírások tájékoztató jellegűek, a pontos és aktuális leírások, tápértékre vonatkozó adatok és tárolási útmutatók a terméken megtalálhatóak. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!