Kotányi fûszerkeverék 25g Chilis bab

RECEPT: Chilis bab

Hozzávalók 4-–6 személyre:

40 dkg marhahús (lapocka vagy tarja), 1 konzerv vörösbab (kb. 20 dkg), 2 evőkanál paradicsompüré, 2 közepes fej hagyma, kukorica, 2 evőkanál olaj, só, 1 csomag KOTÁNYI Mix – Chilis bab

Elkészítés:

1. A hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a finomra kockázott marhahúst és jól átpirítjuk.

2. Belekeverjük 1 csomag KOTÁNYI Mix – Chilis bab tartalmát és a paradicsompürét, majd tovább pirítjuk.

3. Felöntjük 1 liter vízzel, lefedjük és lassú tűzön 1 órán át főzzük.

4. Megsózzuk, hozzáadjuk a babot és a kukoricát, és lassú tűzön tovább főzzük, amíg az étel megfelelő állagú nem lesz.

Javaslat:
A chilis babot bárányhúsból is elkészíthetjük, és még ízletesebbé tehetjük, ha friss pirospaprikát és olívaolajat használunk.

417 Ft/db
Egységár: 13 900,02 Ft/KG

Bevásárló lista

Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!


Facebook megosztás

Összetevők:

Allergia információ:Tárolás: Száraz helyen tartandó.Felhasználás: Felhasználási javaslat: Hagyományosan borjú- és sertéshúsból elkészített chilis babhoz.Összetevők: Chili,Paprika,Római kömény,Jódozott konyhasó,Fokhagyma,Oregánó bors,Cayenne bors,Színezőanyag: paprikakivonat,Csomósodásgátló: E551,A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.Tápértékre vonatkozó információk: 100 g-ban Energia (kJ/kcal): 1426/341,Fehérje (g): 10,2,Szénhidrát (g): 31,8,Zsír (g): 14,7 evőkanálban (5 ml) Energia (kJ/kcal): 43/10,Fehérje (g): 0,3,Szénhidrát (g): 1,0,Zsír (g): 0,4Bővebb infó: Kotányi Hungária Kft. 1146 Budapest Hermina út 17. www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.comA termékleírások tájékoztató jellegűek, a pontos és aktuális leírások, tápértékre vonatkozó adatok és tárolási útmutatók a terméken megtalálhatóak. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!