Dilmah fekete tea 20 filter, Alma-fahéj-vanília

A legenda szerint a tea Kínából származik: mintegy ötezer évvel ezelőtt, Kr. e. 2737—ben, Shen Nung kinai
császár is ismerte már a tea pozitív élettani hatásait. Mindazonáltal a teát Ceylon (a mai Sri Lanka) tette híressé a 19. és 20. században. Ceylont akkoriban az Édenkert szigetének is nevezték, ahol a talaj, a nap és az eső együtt ideális éghajlati feltételeket teremtett a teatermesztés számára.
A Dilmah tea készitő mesterei az aromás teák készitése során csak és kizárólag természetes aromákkal ízesitik azokat. Ahogy a borászok a couvée készitésekor kiválogatják a házasítandó boraikat annak érdekében, hogy a legkellemesebb ízhatást érjék el, a Dilmah tea szakértői is megkeresték az egyes aromákkal Ieginkabb harmonizáló teafajtákat, és házasították őket a teaszeretők
örömére.

499 Ft/db
Egységár: 24,95 Ft/FILT

Jelenleg nem vásárolható!
12DB/KARTON

Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!


Facebook megosztás

Összetevők:

Allergia információ:Tárolás: Felhasználás: Összetevők: Ceylon fekete tea,Alma, fahéj és vanília aromaTápértékre vonatkozó információk: Bővebb infó: G.I.F.T. Kft. 1112 Budapest Sasadi út 134. Tel.: +36-1-225-1093 Fax: +36-1-201-2328A termékleírások tájékoztató jellegűek, a pontos és aktuális leírások, tápértékre vonatkozó adatok és tárolási útmutatók a terméken megtalálhatóak. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!