Kotányi fûszerkeverék 35g húspuhító

A KOTÁNYI Húspuhító fűszerkeverékkel soha többet nem lesz rágós a hús. Természetes hatóanyaga a papain enzim, amely a húsban található izomrostokat természetes módon puhítja. Receptünk: 1. A sütésre vagy grillezésre szánt hússzeleteket mindkét oldalon bedörzsöljük KOTÁNYI Húspuhító fűszerkeverékkel, majd a hűtőbe tesszük, és kb. 20 percig állni hagyjuk. 2. A szokásos módon, ízlés szerint fűszerezve sütjük vagy grillezzük. Csak háztartási célokra ? nagyüzemi konyhai, éttermi felhasználásra nem alkalmas.

383 Ft/db
Egységár: 109,43 Ft/KG

Bevásárló lista

Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!


Facebook megosztás

Összetevők:

Allergia információ:Tárolás: Száraz helyen tartandó.Felhasználás: Felhasználási javaslat: Ideális sertés és marhahúsok puhítására.Összetevők: Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid),Kukoricakeményítő,Savanyúságszabályozó: nátrium-citrát,Ízfokozó: nátrium-glutamát,Protease-enzim: papain,A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, szóját, zellert, szezámmagot, tejet (laktózt) és mustárt is felhasználó gyártóüzemben készült.Tápértékre vonatkozó információk: 100 g-ban Energia : 111 kJ / 26 kcal,Zsír : 0 g, ebből telített zsírsavak : 0 g,Szénhidrát : 4,3 g, ebből cukor : 0,4 g,Fehérje : 0,9 g,Só : 91,7 gBővebb infó: Kotányi Hungária Kft. 1146 Budapest Hermina út 17. www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.comA termékleírások tájékoztató jellegűek, a pontos és aktuális leírások, tápértékre vonatkozó adatok és tárolási útmutatók a terméken megtalálhatóak. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!