Kotányi fûszerkeverék 27g currypor

4 személyre: 30 dkg tisztított garnélarák 20 dkg zöldség (póréhagyma, paprika, cukorborsó) 2 evőkanál napraforgóolaj 4 cl fehérbor fél liter creme fraiche (tejszínes tejföl) só és bors 1 csomag KOTÁNYI Currypor fűszerkeverék Toni Mörwald receptje: 1. A zöldségeket megmossuk, majd feldaraboljuk. 2. Egy serpenyőben napraforgóolajat forrósítunk, majd mindkét oldalukon megsütjük benne a garnélákat. 3. Sóval, borssal és 1 evőkanál KOTÁNYI Currypor fűszerkeverékkel ízesítjük. Kivesszük a garnélákat a serpenyőből, a fehérbort pedig elkeverjük a szaftban. 4. Hozzáadjuk a creme fraiche-t és a zöldségeket, majd lassú tűzön főzzük. Ha kész, hozzákeverjük a rákokat. Javaslat: Az ételt wokban is elkészíthetjük, chilivel és szójaszósszal helyettesítve a creme fraiche-t.

398 Ft/db
Egységár: 159,20 Ft/KG

Bevásárló lista

Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!


Facebook megosztás

Összetevők:

Allergia információ:Tárolás: Száraz helyen tartandó.Felhasználás: Felhasználási javaslat: Szárnyasokhoz, sültekhez, hüvelyesekhez, rizs- és tojásételekhez.Összetevők: Kurkuma,Koriander,Görögszéna,Gyömbér,Római kömény,Jódozott konyhasó,Burgonyakeményítő,Cayenne bors,A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó üzemben készült.Tápértékre vonatkozó információk: 100 g-ban Energia (kJ/kcal): 1468/358,Fehérje (g): 11,6,Szénhidrát (g): 44,8,Zsír (g): 10,8 evőkanálban (5 ml) Energia (kJ/kcal): 44/11,Fehérje (g): 0,3,Szénhidrát (g): 1,3,Zsír (g): 0,3Bővebb infó: Kotányi Hungária Kft. 1146 Budapest Hermina út 17. www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.comA termékleírások tájékoztató jellegűek, a pontos és aktuális leírások, tápértékre vonatkozó adatok és tárolási útmutatók a terméken megtalálhatóak. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!