Üdvözöljük Kedves Vásárlóinkat!
Bejelentkezés| Regisztráció | Rendeléseim | Bevásárló listáim
4 személyre: 30 dkg tisztított garnélarák 20 dkg zöldség (póréhagyma, paprika, cukorborsó) 2 evőkanál napraforgóolaj 4 cl fehérbor fél liter creme fraiche (tejszínes tejföl) só és bors 1 csomag KOTÁNYI Currypor fűszerkeverék Toni Mörwald receptje: 1. A zöldségeket megmossuk, majd feldaraboljuk. 2. Egy serpenyőben napraforgóolajat forrósítunk, majd mindkét oldalukon megsütjük benne a garnélákat. 3. Sóval, borssal és 1 evőkanál KOTÁNYI Currypor fűszerkeverékkel ízesítjük. Kivesszük a garnélákat a serpenyőből, a fehérbort pedig elkeverjük a szaftban. 4. Hozzáadjuk a creme fraiche-t és a zöldségeket, majd lassú tűzön főzzük. Ha kész, hozzákeverjük a rákokat. Javaslat: Az ételt wokban is elkészíthetjük, chilivel és szójaszósszal helyettesítve a creme fraiche-t.
Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!